1

Тема: Де можна зробити протезування зубів в Івано-Франківську

Можливо, хтось підкаже, де в Івано-Франківську можна зробити якісне протезування зубів? Не просто поставити пломбу, а саме протези, типу коронок або мостів. Зубів кілька вже відсутні, жувати важко, а ще хочеться, щоб виглядало естетично. Зараз у місті дуже багато стоматологій, але важко зрозуміти, хто дійсно знається на своїй справі. Якщо хтось має перевірений досвід, буду дуже вдячний за поради!

2

Re: Де можна зробити протезування зубів в Івано-Франківську

Я не стоматолог, але трохи цікавлюсь цією темою. Важливо звертати увагу не тільки на відгуки в інтернеті, а й на те, які матеріали використовують у клініці, чи є цифрове планування і яка гарантія. Наприклад, кераміка, це естетично й гіпоалергенно, металокераміка - міцна, а от пластмасові протези краще ставити лише тимчасово. Якщо тобі потрібен якісний міст або імплант, раджу орієнтуватися на клініки з досвідом не менше 5 років.

3

Я якраз почав дивитися по сайтах клінік - є дуже багато варіантів, але не скрізь пишуть конкретику щодо матеріалів чи гарантій. Ще звернув увагу, що дехто пропонує 3D діагностику та цифрове планування, думаю, це важливо. Бюджет у мене середній, але не хочу економити на якості. Хочеться раз зробити і забути про це на багато років. Хтось має практичний досвід з якоюсь клінікою в Франківську?

4

yaroslavs написав:

Я якраз почав дивитися по сайтах клінік - є дуже багато варіантів, але не скрізь пишуть конкретику щодо матеріалів чи гарантій. Ще звернув увагу, що дехто пропонує 3D діагностику та цифрове планування, думаю, це важливо. Бюджет у мене середній, але не хочу економити на якості. Хочеться раз зробити і забути про це на багато років. Хтось має практичний досвід з якоюсь клінікою в Франківську?

Я дуже раджу звернути увагу на клініку Royal Dental в Івано-Франківську. Я там коронки ставила, робила зубні протези https://rm.if.ua/service/protezuvannya-zubiv/ - і реально задоволена. У них досвід великий, працюють уже багато років, лікарі знають свою справу. Працюють з цифровими лабораторіями, все чітко планують, дають гарантію мінімум 5 років. Мені ще сподобалось, що ціна на сайті відповідає чеку, без "сюрпризів". Є можливість розстрочки, прийом того ж дня. Якщо хочеш не просто "поставити зуб", а щоб результат був нормальний і надовго, то глянь, там і консультацію онлайн можна взяти, і фото робіт є.

https://i.postimg.cc/grbd1ZxB/image.png