1

Тема: и можна в Україні десь замовити шампанське у форматі маленьких пляшок?

Привіт! Чи можна в Україні десь замовити шампанське у форматі маленьких пляшок? Планую фотосесію для бренду, і мені потрібні саме компактні варіанти. В інтернеті бачив у закордонних магазинах, але не впевнений, чи є у нас. Якщо хтось замовляв – поділіться досвідом, як з доставкою та цінами. Мені важливо, щоб вони виглядали гарно на фото, бо це буде частина реклами.

2

Re: и можна в Україні десь замовити шампанське у форматі маленьких пляшок?

Я брав маленькі пляшки кілька разів у подарункових наборах. Чесно, якість була хороша, але вибір дуже обмежений. Тоді це ще було в торговому центрі, і я більше їх там не бачив. Для фото вони ідеально підходять, бо виглядають компактно й акуратно. Думаю, що простіше замовити онлайн і не бігати по місту.

3

Я ще не купував маленьких шампанських, але бачив у друзів на вечірці. Дуже зручно – кожен відкриває собі пляшку, і ніхто не чекає, поки хтось наллє у бокали. До того ж, для фото це виглядає естетично, і створює стильний фон. Сама ідея мені дуже подобається, і я теж планую спробувати.

4

yaroslavs написав:

Я ще не купував маленьких шампанських, але бачив у друзів на вечірці. Дуже зручно – кожен відкриває собі пляшку, і ніхто не чекає, поки хтось наллє у бокали. До того ж, для фото це виглядає естетично, і створює стильний фон. Сама ідея мені дуже подобається, і я теж планую спробувати.

Я замовляв маленькі шампанські пляшки https://maudau.com.ua/category/ihrysti- … liashechky в інтернет-магазині Маудау.
І скажу чесно – це одне з найкращих рішень для свят чи фотосесій. Там великий вибір, ціни адекватні, а ще вони швидко доставляють. Одного разу я навіть просив зробити доставку в конкретний день – і вони все організували без проблем. Сервіс у них на рівні, видно, що орієнтуються на клієнта і хочуть, щоб усе пройшло ідеально. Ще й бонуси на наступні покупки нарахували, що було приємно. Тому раджу і вам туди звернутися.
https://i.imgur.com/mNRGlCs.png