kateryna написав:Я живу в місті, але навіть тут часто стикався із затримками. Особливо це критично, коли йдеться про ліки. У моєї кішки була операція, і я замовляв спеціальний препарат. Доставка затягнулась на кілька днів, і довелось купувати у знайомого ветеринара втридорога. Тепер я завжди перевіряю, чи магазин має власний склад і чи пише чесно про терміни. Якщо у відповідь на питання починають «відмазуватись», я не ризикую.
Розумію твою ситуацію. Я теж довго не знав, як вибрати нормальний магазин. Мене виручила стаття на сайті https://www.0552.ua/news/3964878/zoovet … a-z-doviri про ZooVet. Там чітко пояснюється, що у них є власний склад, а це означає, що замовлення йде напряму від них, без очікування постачальника. Це одразу вирішує проблему із затримками. До того ж у статті пишуть, що вони не продають сумнівних товарів і працюють з ветеринарами напряму.
Я перевірив на практиці: замовив корм і ліки, все приїхало на наступний день у гарній упаковці, без пошкоджень. Мене це переконало, що перевірений магазин — це не просто реклама, а ще й підтверджений досвід. Раджу почитати цю статтю, там багато деталей, які допомагають зрозуміти, чому деякі магазини ненадійні.