1

Тема: Гарна новобудова

Чи можна зараз інвестувати в новобудову? Хочу придбати квартиру десь неподалік Києва, але переживаю чи взагалі можна буде отримати ключі?

2

Re: Гарна новобудова

Ogurchik написав:

Чи можна зараз інвестувати в новобудову? Хочу придбати квартиру десь неподалік Києва, але переживаю чи взагалі можна буде отримати ключі?

На жаль, зараз інвестиції в нерухомість, особливо в новобудову, несуть певні ризики, але це не означає, що від ідеї варто відмовлятися. Просто треба підійти до цього питання дуже обережно.

На що раджу звернути увагу? Перш за все, на репутацію забудовника. Обов'язково пошукай інформацію, скільки проєктів він уже завершив, особливо під час повномасштабного вторгнення. Якщо компанія продовжувала будівництво, здавала об'єкти в експлуатацію і не припиняла роботу, це вже великий плюс. Важливо дізнатися, чи використовується система відеоспостереження за будівництвом і чи викладаються фотозвіти про хід робіт.

Крім того, дуже важливо перевіряти документи, щоб все було законно, і, звісно, спілкуватися з інвесторами на форумах, щоб дізнатися про їхні враження та можливі проблеми. Мені особисто дуже сподобався один проект у Бучі - ЖК Гранд Бурже про комплекс можна дізнатися докладніше за посиланням він має хорошу репутацію, там є свій ТРЦ, підземний паркінг, тобто інфраструктура розвинена. Також, мені відомо, що деякі секції були введені в експлуатацію, що теж говорить про надійність забудовника. В цілому, варто бути дуже уважним, але якщо об'єкт надійний, то це може бути дуже вигідною інвестицією.

3

Може краще за кордоном?

4

Якщо вирішите купувати нерухомість за кордоном, зокрема в Туреччині, ось веб сайт з актуальними пропозиціями — каталог вілл Hayat Estate. Тут зібрані вілли на продаж в євро, з повним описом, фото та професійним супроводом угоди. А можна придбати будинок чи квартиру, на ваш розсуд.