yaroslavs написав:Я ж купувала вишиванку на різних платформах і теж стикалася з цією проблемою: або дешевше, але не дуже якісно, або якісне, але дуже дороге. Мій досвід показав, що варто звертати увагу не тільки на ціну, а й на репутацію магазину. Бо навіть якщо вишиванка виглядає гарно на фото, вона може бути зроблена з неякісних матеріалів. Був випадок, що отримала товар, а вишивка була не зовсім така, як на зображенні. Тому я тепер шукаю магазини, які мають гарні відгуки.
Я теж нещодавно замовляла жіночі вишиванки https://etnoxata.com.ua/vyshyvanky-vysh … yvanky-72/ і хочу поділитися своїм досвідом. Я зверталась до інтернет-магазину "ЕТНОХАТА". Це магазин, який пропонує величезний вибір вишиванок, і я була дуже задоволена! Вони не тільки мають широкий асортимент – більше 8 тисяч позицій – але й дійсно звертають увагу на якість.
Я отримала вишиванку, яка перевершила мої очікування: тканина приємна, вишивка дуже акуратна, і що найголовніше – ціна була в межах розумного. Я можу підтвердити, що якість справді вища за ціну, яку я заплатила. Також важливим моментом є те, що цей магазин пропонує дуже чіткий і зручний інформаційний супровід. Якщо виникають питання, завжди можна звернутись до них, і вони швидко відповідають. Я отримала товар вчасно, і ще була дуже задоволена тим, що це українське виробництво, з розумними цінами, що важливо для мене. Рекомендую звернутись саме до них, вони дійсно дбають про клієнтів!