1

Тема: Кінний клуб у Львові

Я вже тиждень вивчаю тему кінних клубів у Львові, переглянув купу сайтів і відгуків, але якось важко визначитися. Хотілося б знайти клуб, де не просто покатають по колу на коні, а дійсно навчать правильної техніки, постави, взаємодії з твариною. Також дуже важливо, щоб були хороші умови утримання коней і щоб інструктори не ставилися до початківців зверхньо. Я готовий інвестувати в якість, але хочу бути впевненим, що не помилюся з вибором. Може, хтось вже проходив через цей процес і може порадити щось дійсно вартісне?

2

Re: Кінний клуб у Львові

Я свого часу теж шукала кінний клуб для своєї онуки, і ми перепробували кілька місць, поки не натрапили на Equicor. Саме він і став для нас найкращим вибором. У цьому клубі дійсно піклуються як про людей, так і про коней. Там дуже чисто, спокійно, і що головне — інструктори не просто показують, як сісти на коня, а уважно навчають кожному елементу, від посадки до руху по манежу.Особливо мені сподобалося, що тренери працюють із різними віковими групами — від дітей до дорослих. Ваша зацікавленість технікою там буде повністю задоволена, бо вони мають справжній підхід до навчання. До речі, коли ми шукали, використовували фразу верхова їзда львів ціна і саме вони були одні з перших у результатах. Не дивно — їхній підхід і відгуки справді на висоті.