Тема: приложение для игры в покер
Какие сайты предоставляют лучшее мобильное приложение для игры в покер на реальные деньги?
Ви не увійшли. Будь ласка, увійдіть або зареєструйтеся.
Агро Правда Форум » Выбираем мини-трактор » приложение для игры в покер
Сторінки 1
Для відправлення відповіді ви повинні увійти або зареєструватися
Какие сайты предоставляют лучшее мобильное приложение для игры в покер на реальные деньги?
Очень ценю мобильные приложения, поэтому искал покер с удобным мобильным клиентом https://play-poker-bet.com/ru предлагает качественное приложение с полным функционалом. Обзор рассказал про преимущества и недостатки, и теперь я играю в покер в любое время и в любом месте, комфортно и надежно.
І як, ви спробували пограти?
А я от також буду пробувати. Хочу грати в покер на фішки, грати в покер онлайн — вже зареєструвалася на Suprema Poker, бо цікаво протестувати себе в цій грі розуму й стратегії. Кажуть, атмосфера максимально наближена до живих столів, а фішки дають змогу грати без зайвого ризику.
Я граю в покер вже півроку і досі не можу вирішити, що для мене краще — турніри чи кеш-ігри. У турнірах є великий призовий фонд і адреналін, але там багато залежить від удачі, особливо на ранніх стадіях. У кеш-іграх можна грати довго, контролювати банкрол і виходити коли хочеш, але там менше емоцій і треба бути уважним постійно. Що ви вважаєте вигіднішим для новачка?
Для більшості гравців на початку краще кеш-ігри, бо там можна вчитися без тиску таймера. Турніри вимагають сильнішої дисципліни і вміння грати під тиском. Якщо хочеш спробувати обидва — починай з кешу на низьких лімітах. Один з комфортних варіантів — pokermatch , де є і кеш-столи від 0,01 і регулярні турніри. Головне — завжди грай відповідально і з чітким банкрол-менеджментом.
Сторінки 1
Для відправлення відповіді ви повинні увійти або зареєструватися
Агро Правда Форум » Выбираем мини-трактор » приложение для игры в покер