Тема: Як я хочу власну лазню
Здійснилась давня мрія, ми нарешті купили свій дім. Зараз займаємось тим що приводимо його до ладу. І у мене таке бажання, побудувати невеличку лазню на території. От тепер думаю як це реалізувати?
Ви не увійшли. Будь ласка, увійдіть або зареєструйтеся.
Агро Правда Форум » Агробизнес в Украине » Як я хочу власну лазню
Сторінки 1
Для відправлення відповіді ви повинні увійти або зареєструватися
Здійснилась давня мрія, ми нарешті купили свій дім. Зараз займаємось тим що приводимо його до ладу. І у мене таке бажання, побудувати невеличку лазню на території. От тепер думаю як це реалізувати?
Лазня на власній ділянці — це не тільки про відпочинок, а й про здоров’я, атмосферу тепла та затишку. Найбільша проблема зазвичай у тому, щоб усе правильно спланувати: визначити місце, продумати підведення комунікацій, вентиляцію, безпеку. Багато хто спершу мріє про класичну баню з дерева, але потім стикається з великими витратами на будівництво та часом очікування. Зараз є сучасніші рішення — готові модульні лазні. Це зручно, бо їх роблять уже повністю обладнаними, доставляють і монтують на місці. По суті, за кілька днів можна отримати готову баню, яка виглядає сучасно й не поступається традиційній за функціональністю. До того ж модулі можна обрати різного розміру і планування. Рекомендую подивитися приклад від компанії «ТрансМодульБуд», яка спеціалізується на таких проєктах https://blockunit.com.ua/photo-report/m … a-6h24h32/ стильно, сучасно і головне дуже швидко вам таку встановлять.
Планую зробити баню на дачі, але не можу визначитися — будувати звичайну цегляну чи купити готову модульну. Багато хто каже, що модульні конструкції — це сучасно, але не впевнений, чи вони такі ж довговічні.
Може, хтось може поділитися досвідом? Цікавить якість, теплоізоляція та вартість утримання. Хочу, щоб прослужила не менше 10 років.
Раджу https://nordi.house/bani/ модульні бані NordiHouse. Вибрав модель Nordi Therm 21, і скажу чесно — не бачу сенсу в цегляній. По теплоізоляції — супер, тримає жар довго, а деревина не темніє. Найкраще, що не потрібно контролювати будівельників — усе роблять на заводі, потім просто привозять готову баню і ставлять за кілька годин. І ще великий плюс — її можна перенести, якщо раптом переїдеш.
Сторінки 1
Для відправлення відповіді ви повинні увійти або зареєструватися
Агро Правда Форум » Агробизнес в Украине » Як я хочу власну лазню