1

Тема: Хочу знайти надійні маркетплейси Китаю

Хочу знайти надійні маркетплейси Китаю з реальною доставкою в Україну. Які варто перевірити першими — Pinduoduo, 1688 чи Taobao?

2 Востаннє редагувалося kateryna (07-10-2025 19:16)

Re: Хочу знайти надійні маркетплейси Китаю

Багато хто каже, що вигідно купувати на маркетплейсі Китаю, але забувають, що найбільша стаття витрат — доставка. Я довго шукав бюджетне, але надійне рішення, і саме Trans-Agent запропонували гнучкі варіанти: море, залізниця, авіа. Можна вибрати, що важливіше — швидкість або ціна. Моє замовлення прибуло раніше терміну, і якість упаковки порадувала. Це той рідкісний випадок, коли «дешева доставка» не означає «погана». Я сміливо рекомендую Trans-Agent тим, хто шукає баланс між ціною і сервісом — особливо для регулярних замовлень з Китаю в Україну.

3

yaroslavs написав:

Хочу знайти надійні маркетплейси Китаю з реальною доставкою в Україну. Які варто перевірити першими — Pinduoduo, 1688 чи Taobao?

А как заказывать собираетесь?

4

Хочу ещё добавить, что доставка морем из Китая — лучший выбор для того, чтобы быстро получать товары, особенно если вы работаете с регулярными поставками. Несмотря на то, что море ассоциируется с более долгим сроком доставки по сравнению с авиа, на практике, при правильно выстроенной логистике — всё приходит точно в срок. Главное — выбрать надёжного партнёра, который возьмёт на себя все этапы: от консолидации и погрузки до таможенного оформления и доставки.