1

Тема: Зелений чай Graff з ароматом манго-лічі — кому він зайшов, кому ні?

Привіт усім, вирішив спробувати щось нове і побачив зелений чай Graff з ароматом манго-лічі. Опис виглядає спокусливо, але цікаво, наскільки він природний на смак. Я люблю зелений чай без зайвих добавок, тому трохи сумніваюсь: чи не буде він занадто ароматизований або солодкуватий. Хто вже куштував цей чай, розкажіть, будь ласка, чи дійсно відчувається манго та лічі, чи це просто запах, а смак лишається звичайним? І чи можна пити його щодня, чи це більше десертний варіант для настрою?

2

Re: Зелений чай Graff з ароматом манго-лічі — кому він зайшов, кому ні?

Вітаю, я пив цей чай Graff з манго-лічі вже кілька разів. Можу сказати, що аромат у нього насичений, але не хімічний. Відкриваєш упаковку — і зразу відчуваєш ніжні фруктові ноти, схожі на стиглий манго з легкою прохолодою лічі. Смак м’який, без гіркоти, що часто буває у зеленому чаї, а післясмак приємний і тримається довго. Для мене це не просто ароматизований напій, а гармонійне поєднання фруктів і зеленого листя. П’ю його як звичайний щоденний чай, бо він не набридає і не здається солодким.

3

Дякую за відгук, мені важливо, щоб чай не був приторним і не втрачав природного смаку листа. Ти не помічав, що аромат швидко зникає після заварювання? У деяких подібних чаїв спочатку запах сильний, а потім стає водянистим, і залишається лише слабкий зелений присмак. Ще цікавить, чи є у нього відчуття свіжості або тонізуючий ефект, бо іноді ароматні чаї виглядають яскраво, але не дають того ефекту бадьорості, що звичайний зелений.

4

yaroslavs написав:

Дякую за відгук, мені важливо, щоб чай не був приторним і не втрачав природного смаку листа. Ти не помічав, що аромат швидко зникає після заварювання? У деяких подібних чаїв спочатку запах сильний, а потім стає водянистим, і залишається лише слабкий зелений присмак. Ще цікавить, чи є у нього відчуття свіжості або тонізуючий ефект, бо іноді ароматні чаї виглядають яскраво, але не дають того ефекту бадьорості, що звичайний зелений.

У Graff манго-лічі аромат тримається стабільно, навіть після кількох хвилин. Він не зникає повністю, а м’яко переходить у легкий фруктовий фон. Смак не водянистий, лист залишається помітним, і це приємно. Я п’ю його і вранці, і вдень — дає відчуття легкості, піднімає настрій, ніби переносить у теплу країну з манговими садами. Напій освіжає, але без різкої терпкості, тому не втомлює навіть після кількох чашок. Пакетики зручні, заварюються швидко, колір настою яскраво-золотистий.
Раджу купити цей зелений чай Graff у онлайн-магазині MAUDAU https://maudau.com.ua/category/chai-2/p … rand=graff він там часто буває у хорошій ціні та завжди свіжий. Це саме той варіант, який підходить і для повсякденного чаювання, і для приємних моментів, коли хочеться тропічного настрою в чашці.
https://image.maudau.com.ua/webp/size/lg/products/c3/8d/30/c38d309a-367b-4a2a-ab94-e5ca70733d1d