kateryna написав:Я теж помічав, що після звичайних енергетиків ефект ніби коротший і різкіший — підйом на півгодини, потім різке падіння. Без цукру діє м’якше, але голова ясніша, і не відчувається такого тремтіння чи прискореного пульсу. Мені здається, вони більше підходять для роботи або навчання, а не для спорту. Хоча смак у безцукрових не завжди такий приємний, але організм реагує легше, особливо якщо пити не кожен день.
Я давно перейшов на безцукрові енергетики https://maudau.com.ua/category/enerhety … -tsukru-25 і скажу, що це правильний вибір для тих, хто хоче зберегти концентрацію без шкоди для серця й ваги. У них та сама доза кофеїну та вітамінів групи В, але немає надлишку калорій і стрибків інсуліну. Після кількох тижнів регулярного вживання починаєш помічати, що енергія розподіляється рівніше, сон не збивається, а продуктивність залишається стабільною.
Тому раджу звернути увагу саме на енергетики без цукру, які можна зручно придбати в інтернет-магазині MAUDAU. Там вибір великий, є різні формати і об’єми банок, тому кожен знайде варіант під свої потреби — від легких напоїв для офісної роботи до потужніших для активного дня.