yaroslavs написав:Звучить привабливо. Я якраз шукаю щось для домашньої вечірки, щоб було красиво на столі й не занадто міцно. Твій опис підходить, бо я не люблю гіркоту або занадто насичені вина. Цікавить, чи аромат не зникає після відкриття пляшки, бо іноді буває, що після перших ковтків усе «вивітрюється». І ще — смак не занадто нудотний? Бо багато рожевих ігристих після другого келиха вже важко пити.
Аромат тримається добре, він не різкий, а м’який і поступово розкривається. Навіть через деякий час після відкриття залишається приємний післясмак ягід і легка свіжість. Солодкість збалансована, без приторності, тому напій не набридає. Це саме той варіант, який п’ється легко, але не здається простим. У Latinium Sparkling Rosé https://maudau.com.ua/category/ihrysti- … d=latinium гармонійне поєднання аромату й смаку, відчувається якість у деталях — колір, прозорість, ігристість. Для вечора або подарунка ідеальний вибір.
Я замовляла ігристі вина Latinium в онлайн-магазині MAUDAU, і залишився задоволений сервісом — швидка доставка, охайна упаковка, усе без пошкоджень. Там часто бувають знижки, тож можна взяти кілька пляшок і не переплатити. Це той випадок, коли ціна цілком відповідає тому, що отримуєш: гарний вигляд, приємний смак і святковий настрій без надмірностей.