yaroslavs написав:Додаю, що важливо записувати не лише фінальний результат, але й проміжні серії виграшів і програшів, це допомагає аналізувати волатильність. Я веду короткі позначки про відчуття чи було лагів або проблем з інтернетом, це часто пояснює дивні результати. Через півтора місяці таких нотаток я навчився визначати, коли краще зупинитись. Такий підхід дисциплінує і знижує емоційні рішення.
Моя система проста і дієва, я тримаю шаблон в нотатках на телефоні: дата, час, слот, версія гри, ставка, баланс на початку, баланс вкінці, кількість фріспінів, коментар щодо техніки, коротке резюме рішення, це дає повний контроль.
Коли передивився огляд Шугар Раш https://sugarrush.in.ua/ розібрався які поля додати до шаблону, наприклад, які символи часто з'являлись у бонусах і чи слід корегувати ставку під конкретну версію гри. Після такого ведення записів я зменшив просідання банкролу і навчився коригувати стратегію вже після 3 сесій, а не хаотично. Рекомендую виписувати по пунктах і переглядати записи щотижня, це дає швидкий зріз ефективності і дозволяє приймати холодні рішення.