1

Тема: Діагностика MacBook і iPad

У мене MacBook і старенький iPad, і обидва почали глючити майже одночасно. Шукаю перевірений сервіс у Києві, де можна зробити якісну діагностику, бо боюся потрапити до тих, хто просто "візьме гроші за консультацію", а результату не буде. Хтось користувався адекватним сервісом, де реально розуміються на техніці Apple, а не просто замінюють батареї? Цікавить чесна оцінка, нормальні ціни і щоб без втрати даних. Може, є якісь особисті рекомендації?

2

Re: Діагностика MacBook і iPad

Можу порадити сервіс, з яким маю позитивний досвід — DoctorFix. Це спеціалізований центр, який займається саме технікою Apple: iPhone, iPad, MacBook, iMac та інше. У них професійна діагностика, сучасне обладнання, і головне — чесний підхід. Я не раз звертався туди і завжди залишався задоволений. Їхня команда пояснює, що саме зламалося, які є варіанти ремонту та скільки це коштуватиме ще до початку роботи. Ще один плюс — зручне розташування у Києві та можливість залишити техніку на діагностику без запису. Якщо тебе цікавить конкретно ремонт айпад https://doctorfix.com.ua/ipad-catalog , там можна подивитися перелік моделей і види робіт — від заміни екрана до відновлення після води. Усе роблять швидко й акуратно, дають гарантію. Якщо шукаєш сервіс, якому можна довіряти, то DoctorFix — точно хороший варіант для твоєї ситуації.