Тема: Подік
Хочу подарувати другу под систему, але взагалі не розуміюся на цьому
Ви не увійшли. Будь ласка, увійдіть або зареєструйтеся.
Агро Правда Форум » Новости проекта » Подік
Сторінки 1
Для відправлення відповіді ви повинні увійти або зареєструватися
Хочу подарувати другу под систему, але взагалі не розуміюся на цьому
Я мав ту ж проблему, поки не натрапив на Vandal Vape. Реально, це один із небагатьох шопів, де можна не боятися замовляти. Тут я зміг купить подик буквально за кілька хвилин — сайт працює швидко, вибір величезний, опис чесний. Приємно, що не намагаються впарити абищо, а навіть радять за смаком рідину. Доставка приїхала за день, запаковано як слід, усе нове, без слідів використання. До того ж, ціни нижчі, ніж у більшості київських магазинів, і постійно є знижки. Мій подик уже місяць як працює бездоганно, тому можу спокійно рекомендувати.
Всім привіт. Шукаю зараз хороший вейпшоп, де справді широкий асортимент, а не три полиці рідин і кілька девайсів. Хотілося б, щоб можна було спокійно вибрати — і рідини різні, і картриджі, і аксесуари. Ще важливий момент — доставка. Бо інколи знаходиш класний магазин, а відправляють так довго, що вже й не радієш покупці. Можливо, хтось тут замовляє в перевірених місцях? Підкажіть, де хороший вибір і швидко відправляють.
Я довго ставився до вейпів скептично, але з часом вирішив спробувати, бо звичайні сигарети вже почали реально дратувати. Перш за все через запах тютюну, який відчувається всюди — на одязі, у квартирі, навіть у машині. Коли перейшов на вейп, різницю відчув буквально одразу. Немає попелу, немає неприємного запаху, а сам процес набагато комфортніший. Крім того, рідина для подів має просто величезну різноманітність смаків, тому завжди можна знайти щось під свій настрій. Мені подобається іноді міняти смаки, щоб не було відчуття одноманітності. Для покупок обрав вейп шоп Parotyag, тому що там реально широкий вибір і нормальні ціни. У магазині можна знайти різні пристрої — від простих одноразових електронних сигарет до потужних модів для тих, хто вже добре розбирається у вейпінгу, є і набори для подів. Плюс консультанти завжди підкажуть, що краще взяти. Тепер я розумію, чому вейпінг став такою популярною альтернативою традиційному курінню.
Сторінки 1
Для відправлення відповіді ви повинні увійти або зареєструватися
Агро Правда Форум » Новости проекта » Подік