yaroslavs написав:Ще важливо, щоб магазин додавав нормальний опис. Не перелік кольорів, а конкретні дані по солі, в’язкості і складу. Так ти хоча б розумієш, що твоєму pod підійде. Я кілька разів брав рідини, які були занадто густими, і вони просто не проходили через картридж. Тому магазини, де все структуровано, набагато надійніші. У мене з ними майже не було помилок після замовлення.
У моєму випадку виручила рідина для pod систем https://bambuk.org/liquid-pod/ з цього магазину. Там рідини розписані так, що навіть новачок зрозуміє, що йому підійде. Я почав купувати там після того, як у двох інших магазинах отримав різні смаки замість замовлених.
У цьому вейп-шопі жодного разу не було підміни. Плюс зручно, що консультант може сказати, чи нормально буде працювати рідина з певним картриджем. У мене був pod, який погано тягнув рідини з високою концентрацією ароматизатора, і там одразу підказали, що краще взяти більш легку формулу. Якщо хочеш подивитися варіанти рідин у нормальному оформленні, можеш заглянути на онлайн вейп шоп bambuk, там є великий вибір і звичайна зручна навігація.