1

Тема: Хто замовляв зі складів секонду? Які мікси найменше розчаровують?

Потрібно знайти стабільний склад, бо останні партії були хаотичні. Мікси різнорівневі, інколи попадались речі з великим зносом. Мені критично щоб відправляли без авансу і щоб не було залишків із магазинів. Поділіться досвідом тих хто вже знайшов нормальний варіант.

2

Re: Хто замовляв зі складів секонду? Які мікси найменше розчаровують?

Я звертаю увагу на те як реагують на прохання показати товар. Якщо склад уникає додаткових фото, краще не зв'язуватись. Коли немає власних магазинів, немає і зайвих домішок. Перевірка на пошті дуже виручає.

3

Ще важливо щоб категорія відповідала заявленій. Коли офіційно оформлені мішки, склад працює акуратніше. Я дивлюсь чи рівні тканини, чи однаковий знос. Якщо є зім'яті або явно затерті речі, я не беру.

4

kateryna написав:

Ще важливо щоб категорія відповідала заявленій. Коли офіційно оформлені мішки, склад працює акуратніше. Я дивлюсь чи рівні тканини, чи однаковий знос. Якщо є зім'яті або явно затерті речі, я не беру.

Оцінюю склади за трьома критеріями: чисті мікси без домішок, відправка без передоплати з можливістю огляду і прозорість у документах. Це дозволяє уникати ситуацій коли отримуєш не те що замовляв. Я довго шукав склад без підмішування магазинних речей і в результаті зупинився на секонд хенд оптом від цієї компанії.
Вони відправляють без передоплати, я оглядаю все на пошті і тільки після цього оплачую. Мені подобається що мікси не розкидані на різні категорії і стан збігається з тим що надсилають у відео. Документи дають без зайвих розмов. Але все одно раджу кожному не триматися одного постачальника сліпо, а просити відеоогляди і порівнювати. Так легше відстежити зміни у якості.
https://i.imgur.com/JaI5OuV.png