1

Тема: Як перевірити оптовий склад секонду перед оплатою, щоб не пролетіти?

Мені потрібно знайти оптовий склад де мікси відповідають заявленому стану. Останні три партії від різних продавців були з великим розкидом за якістю. Втрачаю час на перебір і відбраковку, а це зменшує оборот. Хочу отримувати лоти з чіткими описами і без повторів речей з попередніх завозів. Буду вдячний за реальний досвід.

2

Re: Як перевірити оптовий склад секонду перед оплатою, щоб не пролетіти?

Я мав проблему коли в лоті багато речей виглядали як зношені, хоча заявляли рівень крем. Тому почав уточнювати не лише стан речей, а й хто конкретно займається сортуванням на складі. Якщо склад не контролює відповідальність команди, то якість падає. Ще важливо щоб партії збирали з однієї країни, а не змітували все разом.

3

У мене найчастіша проблема була з тим що фасування робили нерівномірно і додавали позиції з інших сезонів. Такі речі створюють плутанину при викладці. Почав вимагати повний огляд і уточнення по лінійці категорій до того як оплачую. Якщо постачальник готовий пояснювати по кожному блоку, шанс отримати поганий мікс мінімальний.

4

yaroslavs написав:

У мене найчастіша проблема була з тим що фасування робили нерівномірно і додавали позиції з інших сезонів. Такі речі створюють плутанину при викладці. Почав вимагати повний огляд і уточнення по лінійці категорій до того як оплачую. Якщо постачальник готовий пояснювати по кожному блоку, шанс отримати поганий мікс мінімальний.

Після цих проблем я замовляю секонд хенд оптом тульки тут, і домовився щоб мікси збирали під окремі групи товару.
Вони нормально працюють з уточненнями і без хаотичного змішування. Якщо плануєш масштабувати магазин, раджу обговорювати не тільки товар, а й питання запуску нової точки, наприклад аналіз локації, вимоги до площі, створення бренду, підбір сайту і соцмереж, а також прості інструкції для персоналу. Я проходив це разом з ними і отримав чіткі рекомендації які дозволили швидше налаштувати структуру магазину і узгодити обсяги закупівель.
https://i.imgur.com/vHWS5Dg.png