1

Тема: Де зараз вигідно взяти новий ноутбук?

Вітання! Порадьте, будь ласка, де зараз реально купити ноутбук за нормальну ціну й без нервів. Щоб і вибір був, і гарантія, і не чекати тиждень доставку. Щось чую про онлайн-магазини, але ніколи не замовляв.

2

Re: Де зараз вигідно взяти новий ноутбук?

Я кілька тижнів тому був у тій самій ситуації — терміново шукав робочий ноутбук. І після всіх походів по магазинах вирішив ризикнути з онлайн-покупкою. Не пожалкував: купити ноутбуки та аксесуари у In my smart – широкий вибір та гарантія були вирішальними для мене. Там усе чітко: фільтри, опис, фото, навіть комплектацію можна одразу перевірити. Я обрав модель Lenovo — прийшла через день, нова, все працює. Плюс вони самі дзвонили й уточнювали деталі. Ціни — кращі, ніж у ТРЦ, ще й офіційна гарантія. Тож якщо хочеш заощадити час і гроші — це непоганий варіант.

3 Востаннє редагувалося yaroslavs (22-02-2026 17:40)

Re: Де зараз вигідно взяти новий ноутбук?

Нещодавно звертався до https://www.aks.ua/remont/noutbuki.html для ремонту клавіатури ноутбука та оновлення термопасти. Проблеми з клавішами були давно, а перегрівання ноутбука теж непокоїло. У Aks швидко усунули всі дефекти: замінили клавіатуру та замінили термопасту. Після ремонту ноутбук почав працювати набагато тихіше, а перегрів пішов. Все зробили якісно та вчасно. Також вони провели перевірку всього пристрою після роботи, щоб уникнути інших несправностей.