Ogurchik написав:А що з їжі вам найбільше подобається? От у мене знайома прямо не може якщо хоч раз в тиждень не з'їсть оселедець, а мені прям ну дуже подобаються мандарини. Я влітку страждаю, бо в магазинах їх знайти не реально, типу не сезон. А у вас є їжа за яку як кажуть душу продасте?
У мене теж є така "слабкість", але вона більше стосується не фруктів, а чогось більш ситного та вишуканого. Знаєте, бувають такі продукти, які начебто прості, але поєднання інгредієнтів там просто ідеальне. Нещодавно відкриттям стали в'ялені томати, але не звичайні, а з додаванням сиру. Це настільки самодостатня штука, що можна їсти просто з багетом і більше нічого не треба. Якщо теж любите такі делікатеси, дуже раджу спробувати томати в'ялені з сиром фета https://myastoriya.com.ua/ua/gotovaya-p … -feta.html від «М’ясторії». У них взагалі дуже класна консервація та готова продукція, яка за якістю реально як домашня чи ресторанна.
Взагалі, мені здається, що такі гастрономічні "пунктики" роблять життя яскравішим. Хтось фанатіє від мандаринів, хтось від сирів чи незвичайної консервації — головне, щоб це приносило задоволення. До речі, якщо хочеться мандаринів не в сезон, можна спробувати знайти якісні цукати або натуральні джеми, вони іноді непогано рятують, поки чекаєш на зиму!
А як щодо інших фруктів? Чи тільки мандарини викликають таку залежність?