Тема: Який колір вишиванки личить блондинці
Я світловолоса, зі світлою шкірою, і не можу визначитися, який колір вишивки мені підійде найкраще. Не хочеться щось надто яскраве, але й пастельне боюсь, що зіллється з тоном обличчя. Хто що радить?
Ви не увійшли. Будь ласка, увійдіть або зареєструйтеся.
Агро Правда Форум » Новости проекта » Який колір вишиванки личить блондинці
Сторінки 1
Для відправлення відповіді ви повинні увійти або зареєструватися
Я світловолоса, зі світлою шкірою, і не можу визначитися, який колір вишивки мені підійде найкраще. Не хочеться щось надто яскраве, але й пастельне боюсь, що зіллється з тоном обличчя. Хто що радить?
VOVNA має чимало рішень саме для таких випадків — у них чудово працюють зі складними кольорами. Я теж світловолоса, і мені підійшов вишитий орнамент у графітових, синіх та сріблястих відтінках. Якщо хочеш впевнено підібрати модель під зовнішність, рекомендую цей інтернет-магазин вишиванок . Там можна побачити, як виглядають моделі на різних типажах. Я замовила сорочку з темно-синім орнаментом на молочній тканині — дуже пасує до світлого волосся, робить акцент на рисах обличчя, але не "перетягує" увагу. І головне — виглядає елегантно й сучасно.
Для светловолосых и со светлой кожей обычно хорошо смотрятся приглушённые и средние оттенки, которые создают контраст, но не перегружают образ. Например: нежно‑бежевый, светлый коралловый, пудрово‑розовый, оливковый, мятный или лавандовый. Они добавляют цвета, но не «сливаются» с тоном кожи. Стоит избегать слишком ярких неоновых тонов и слишком бледно‑пастельных, чтобы вышивка была заметной и гармоничной.
Можете зайти в магазин женской одежды MAXA , где найдете не только вышитую одежду, но и стильные повседневные образы, элегантные платья, уютные свитшоты и трендовые костюмы. Здесь каждая вещь создана с любовью и чувством стиля, чтобы вы могли выглядеть прекрасно в любой ситуации.
Сторінки 1
Для відправлення відповіді ви повинні увійти або зареєструватися
Агро Правда Форум » Новости проекта » Який колір вишиванки личить блондинці