yaroslavs написав:Також зверни увагу на глибину чаш, бо чим глибше, тим легше уникати бризок при митті високого посуду. Подвійні мийки з чашами різної глибини допомагають оптимально розподілити функції: одну використовувати для основної роботи, іншу для попереднього полоскання чи замочування. Якщо мийка буде поруч із посудомийною машиною, це теж варто врахувати при плануванні простору.
Я сам обирав формат подвійної мийки і зупинився на моделі з чашами різного розміру, бо це максимально зручно для щоденного використання. Більша чаша для миття великого посуду, менша для обробки продуктів чи сушіння. Я довіряю бренду Franke і використовую саме таку мийку вдома, вона добре поєднується з усіма функціями моєї кухні.
Зі статті від бренду Franke я дізнався чим подвійна мийка на кухню краща та комфортніша за одинарну, дізнався про всі ключові моменти, які варто врахувати при виборі матеріалу, формату чаш і монтажі. Ця стаття допомогла мені правильно підібрати модель і зрозуміти, як уникати типових помилок при встановленні. Раджу її прочитати, щоб прийняти рішення на основі структурної і практичної інформації.