1

Тема: Як знайти перевірене адвокатське бюро для вирішення питань?

Хтось знає, де можна знайти перевіреного адвоката для вирішення питань подвійної оренди землі? Ситуація ускладнилася, й виникли конфлікти щодо прав власності на врожай. Не хочеться потрапити до тих, хто обіцяє багато, але не має досвіду в агробізнесі.

2

Re: Як знайти перевірене адвокатське бюро для вирішення питань?

Я вже проходив через подібні спори з орендою землі, і скажу так — важливо вибирати адвоката, який має реальний досвід саме в агробізнесі. Я звернувся до одного адвоката, який спеціалізується на земельних питаннях і вирішує конфлікти між орендарями та власниками землі. Вони не тільки допомогли розібратися в моїй справі з подвійною орендою, а й виступили на захист моїх прав на врожай, що було дуже важливо. Рекомендую звертатися до спеціалістів з досвідом у таких питаннях.

3

Можу поділитися досвідом. У мене була проблема з подвійною орендою землі і правами на врожай. Знайшов адвоката, який займається земельними суперечками і захистом прав агробізнесу. Його команда не тільки грамотно подала позови до державних реєстраторів, а й допомогла виграти справу. Тут важливо, щоб адвокат розумів специфіку агробізнесу, бо це не просто земельне питання, а і захист прав на продукцію. Тому, не зволікайте, обирайте тих, хто спеціалізується на таких спорах.

4

yaroslavs написав:

Можу поділитися досвідом. У мене була проблема з подвійною орендою землі і правами на врожай. Знайшов адвоката, який займається земельними суперечками і захистом прав агробізнесу. Його команда не тільки грамотно подала позови до державних реєстраторів, а й допомогла виграти справу. Тут важливо, щоб адвокат розумів специфіку агробізнесу, бо це не просто земельне питання, а і захист прав на продукцію. Тому, не зволікайте, обирайте тих, хто спеціалізується на таких спорах.

Я сам потрапив у таку ситуацію, коли виникли серйозні проблеми з подвійною орендою землі. Пошуки адвоката для вирішення цієї справи були не з простих, адже важливо не тільки знайти досвідченого фахівця, але й того, хто розуміє специфіку агробізнесу.
Після кількох консультацій я звернувся до Olga Penyazkova LC. Їх команда спеціалізується на захисті інтересів у галузі агробізнесу та землеволодіння, мають великий досвід саме в таких справах. Вони грамотно підійшли до вирішення питання, знайшли необхідні аргументи та допомогли вибудувати стратегію для захисту моїх прав. Рекомендую їх для таких справ, не помилитесь. Почніть із перегляду інформації на сайті, далі зрозумієте в якому напрямку рухатись.
https://i.gyazo.com/6432b513bab6f341012797160e427f48.png