yaroslavs написав:Я також до цього скептично ставився, бо думав, що перегородки — це передусім про візуальний поділ. Але після того, як у нас встановили високі перегородки між зонами, я помітив, що голосні розмови та дзвінки дійсно стали глушнішими і мені легше тримати фокус, коли працюю з текстами або складними задачами. Не скажу, що повністю зник шум, але відлуння зменшилось і загальна “кухня»» офісних розмов стала менш відволікаючою. І я бачив відгуки, де люди зазначали, що це реально допомогло їм залишатися більш продуктивними.
Так, саме офісні перегородки можуть створювати більш спокійну атмосферу, особливо у великих open space, і водночас вони допомагають чіткіше визначити робочі зони, телефонні зони, зони для переговорів тощо. Це не панацея, але добре сплановані перегородки можуть суттєво змінити звуковий ландшафт приміщення.
Якщо вам потрібні якісні рішення, зверніть увагу на компанію DESIGN OF GLASS, вони часто отримують відгуки за увагу до деталей, акустичні характеристики конструкцій і індивідуальний підхід до проектування. Такий підхід здатен реально покращити акустику, зробити простір тихішим і зручнішим для щоденної продуктивної роботи — не просто поділити зони, а створити більш комфортне середовище для концентрації.