Привіт. Це типове явище, коли мозок після перевантаження просто вимикає частину функцій, щоб не згоріти остаточно від напруги. У мене була така сама ситуація на роботі: не міг згадати назви проектів і постійно тупив на простих речах. Найбільш дієвим методом зараз вважається транскраніальна магнітна стимуляція , бо вона буквально створює нові зв'язки між нейронами. Це такий собі "спортзал для мізків", тільки тобі нічого робити не треба, прилад сам все налаштовує. Я проходив лікування в Алтімеді, і результат мене реально вразив - голова стала ясною вже десь через тиждень. Покращилася концентрація, я знову почав швидко читати і запам'ятовувати великі обсяги інформації без зусиль. Процедура дуже комфортна, просто сидиш і відчуваєш легке цокання приладу, голова після сеансу не болить. Це набагато краще за будь-які ноотропи, які тільки шлунок псують, а результату майже не дають. Мозок реально відновлюється і починає працювати на вищих обертах, як це було раніше. Рекомендую не затягувати, бо чим раніше почнеш допомагати нейронам, тим швидше вони прийдуть у норму. Мені це допомогло зберегти роботу і впевненість у собі.