1

Тема: Нові меблі це розкіш?

Як вважаєте якісні меблі зараз це розкіш? Коли починаєш дивитися ціни на меблі здається що хтось їх вигадував просто під свій настрій. Це що за 7-8 значні числа у ціні за звичайний стіл? Бо мені треба в нову квартиру меблі купити, я тепер думаю чи взагалі реально зараз щось купити за адекватну ціну?

2

Re: Нові меблі це розкіш?

Ogurchik написав:

Як вважаєте якісні меблі зараз це розкіш? Коли починаєш дивитися ціни на меблі здається що хтось їх вигадував просто під свій настрій. Це що за 7-8 значні числа у ціні за звичайний стіл? Бо мені треба в нову квартиру меблі купити, я тепер думаю чи взагалі реально зараз щось купити за адекватну ціну?

Зараз меблі стали чимось на кшталт смартфонів, де можна переплатити величезні гроші суто за бренд або за «дизайнерські ніжки» з латуні, які через рік вийдуть із моди. Колись теж намагався обставити квартиру за адекватні гроші і зрозумів головну річ - не варто вестися на масивність. Часто те, що коштує як крило літака, зроблено з того ж ДСП або МДФ, що й бюджетні варіанти, просто обклеєне дорожчим шпоном. Якщо шукаєте щось реальне для життя, а не для обкладинки журналу, дивіться на фурнітуру. Це той лайфхак, на якому всі «горять»: стіл може виглядати на мільйон, але якщо там дешеві кріплення, він розхитається за місяць.

До речі, зовсім не обов'язково йти в пафосні шоуруми. Іноді простіше і набагато дешевше замовити все в перевірених мережевих точках. Я для себе свого часу відкрив магазин меблів https://stul-i-stol.com.ua/ там ціни зазвичай приземленіші, бо вони працюють на об’ємах, а не на «ексклюзивності» для обраних. Можна спокійно підібрати базу, яка не витягне з вас усі заощадження.

І ще порада: не намагайтеся купити все і відразу. Краще взяти один якісний обідній стіл і пару зручних стільців, ніж заставити всю квартиру дешевим непотребом, який почне сипатися через рік. Остерігайтеся надто складних механізмів трансформації в бюджетному сегменті - чим простіше влаштований той же стіл, тим довше він вам прослужить.