1

Тема: Хто який маршмелоу бере у Дніпрі для какао, щоб нормально плавився?

Доброго дня! Хочу спробувати додавати маршмелоу в какао, але не знаю, який краще вибрати, щоб він нормально плавився і не залишався твердим. Які варіанти в Дніпрі ви порадите для какао? Можливо, є якісь марки, які перевірені?

2

Re: Хто який маршмелоу бере у Дніпрі для какао, щоб нормально плавився?

О, це питання просто в точку! Я давно для какао беру маршмелоу з більш м'якою текстурою. Ідеально плавляться ті, що не дуже тверді. Брав якось кілька марок, але вони або тримали форму, або плавились занадто швидко, що не завжди добре. Якщо хочеш варіанти з більш натуральними складниками, то теж можна знайти в Дніпрі деякі бренди, які використовують менше консервантів. Це дає м'якший і смачніший результат.

3

Дякую за відповідь! Якраз шукаю щось, що не тане надто швидко і при цьому не залишає занадто жорсткої текстури. А скажи, чи є різниця у смаку маршмелоу з різними наповнювачами, як-от ягідні або фруктові варіанти? Чи варто на це звертати увагу, якщо планую їх додавати в какао?

4

Я пробував кілька варіантів, і насправді смак важливий, якщо ти хочеш більш ароматне какао. З фруктовими або ягідними маршмелоу https://maudau.com.ua/dnipro/category/z … marshmelou какао може отримати цікаві нотки, але це вже більше для любителів експериментів. Якщо хочеш класичний, м'який смак какао, то краще вибирати маршмелоу без додаткових смакових добавок, наприклад, ванільні або просто біле. Я особисто радив би брати звичайний маршмелоу, без зайвих добавок — він добре плавиться, додає м'якості і не змінює основний смак какао. Ще один момент — у Дніпрі є хороший вибір від кількох перевірених брендів, які пропонують маршмелоу  без надмірностей, і ціна зазвичай дуже адекватна. Ви зможете знайти і для себе найкращий варіант.

https://image.maudau.com.ua/webp/size/md/products/25/05/90/250590d0866e11939b4ad927e7e862e7.jpg