1

Тема: Хочу зробити тонування авто скла

Думаю над тим, щоб затонувати скло на машині, бо останнім часом часто їжджу трасою і сонце реально заважає. До того ж хочеться трохи змінити зовнішній вигляд автомобіля, щоб виглядав більш акуратно. Переглянув кілька варіантів у мережі, але важко зрозуміти, де працюють нормально, а де просто гарно пишуть у відгуках. Чи може хтось поділитися власним досвідом і підказати місце, де роблять якісно?

2

Re: Хочу зробити тонування авто скла

Коли купив свою машину, теж довго не міг визначитися з майстернею, бо пропозицій дуже багато, а результат у всіх різний. Декілька знайомих радили різні місця, але зрештою вирішив поїхати в Тюнінг-студія ВіпЛайф і подивитися, як там усе організовано. Поспілкувався з майстрами, вони показали різні варіанти затемнення і пояснили, як поводиться плівка під час експлуатації. Після огляду кількох готових машин остаточно вирішив робити там тонування авто скла  https://viplifetuning.kiev.ua/tonirovka … yiv-tsina/ . Роботу виконали доволі акуратно, краї рівні, нічого не перекошено, і вигляд машини став значно цікавішим. Найбільше сподобалося, що результат виглядає природно і не створює відчуття дешевого тюнінгу.