1

Тема: Чи варто заводити віртуальну карту для інтернету

Хочу купити дещо на новому іноземному сайті, але не дуже хочу вказувати дані своєї основної карти. Чув, що можна створити віртуальну карту спеціально для онлайн-покупок. Хтось користується такою послугою? Чи справді це допомагає захистити основний рахунок і на що треба звернути увагу при створенні такої карти?

2

Re: Чи варто заводити віртуальну карту для інтернету

Це дуже правильне рішення, я сам тільки так і купую на незнайомих ресурсах. Віртуальна карта з обмеженим лімітом - це найкращий захист для твоїх основних грошей. Навіть фінтех-підприємець Артем Ляшанов  рекомендує цей інструмент для онлайн-шопінгу. Це дозволяє не світити основний рахунок там, де є ризик шахрайства. Раджу почитати його розбір, там є ще кілька крутих фішок, як захистити свої транзакції і не втратити кошти через чиюсь недбалість.

3

loralina написав:

Хочу купити дещо на новому іноземному сайті, але не дуже хочу вказувати дані своєї основної карти. Чув, що можна створити віртуальну карту спеціально для онлайн-покупок. Хтось користується такою послугою? Чи справді це допомагає захистити основний рахунок і на що треба звернути увагу при створенні такої карти?

Ретельно все перевіряйте, щоб не мати проблем.

4

А взагалі, знаєте що хочу вам порадити — найкраще рішення для вас і кожного, хто цінує швидкість, безпеку та зручність, це платіжна система Мастеркард https://www.mastercard.ua/uk-ua.html . З нею можна оплачувати покупки будь-де, користуватися безконтактними платежами, отримувати кешбек і бонуси, а ще контролювати витрати через мобільний додаток. Простота і надійність в одному — саме те, що потрібно сьогодні.