Тема: Автозапчастини
Підкажіть, будь ласка, де можна замовити якісні та надійні автозапчастини з гарантією?
Ви не увійшли. Будь ласка, увійдіть або зареєструйтеся.
Агро Правда Форум » Агробизнес в Украине » Автозапчастини
Сторінки 1
Для відправлення відповіді ви повинні увійти або зареєструватися
Підкажіть, будь ласка, де можна замовити якісні та надійні автозапчастини з гарантією?
Мой муж уже несколько лет заказывает автозапчасти на сайте https://welldoneparts.com.ua/ru/avtozap … zda--cx-5/ , потому что доверяет качеству и сервису. Недавно он искал решетка радиатора мазда сх 5 и быстро нашел нужный вариант. Заказ оформил без труда, а доставка была оперативной. Ему нравится, что детали соответствуют описанию, поэтому он каждый раз возвращается именно сюда.
А підкажіть. Допомагаю другу підібрати літні шини, він сам не дуже розбирається. Шукаємо 205/55 R16, але не знаємо якій марці віддати перевагу і де надійно купити онлайн з доставкою? Весна тільки почалась, він хоче вже переzzутись якнайшвидше, підкажіть хтось.
Для 205/55 R16 однозначно раджу Matador Hectorra 5, це перевірена модель з дуже хорошим ресурсом для міської їзди. Знайдеш її на asva.ua/catalog/by_size/?season=6, там зручний фільтр за розміром. Я в asva купував зовсім інший розмір для свого авто, але враження від магазину залишились найкращі, все чітко і без зайвих питань. Друг буде приємно здивований і ціною і тим як швидко АСВА доставляють замовлення по всій Україні.
В магазинах з хорошими рекомендаціями можна сміливо купувати.
В kyivparts.com я замовляла запчастини для свого авто, а саме пороги Т4 . Все підійшло ідеально, якість справді відчутно оригінальна, монтаж пройшов без проблем. Замовлення доставили швидко, а на сайті легко знайти потрібну деталь за моделлю авто. Мій досвід показав, що цей магазин реально вартий довіри для покупки запчастин.
Сторінки 1
Для відправлення відповіді ви повинні увійти або зареєструватися
Агро Правда Форум » Агробизнес в Украине » Автозапчастини