1

Тема: Чим відрізняються преміальні кухонні мийки від звичайних моделей?

Друзі, підкажіть, як правильно обрати кухонну мийку і на що звернути увагу, коли дивишся на різних виробників? Бо зараз в інтернеті багато інформації, але вона дуже різна. Одні люди хвалять певні бренди, інші критикують. Хотілося б зрозуміти, як визначити, що виробник справді надійний.

2

Re: Чим відрізняються преміальні кухонні мийки від звичайних моделей?

Я колись звертав увагу на те, скільки років компанія працює на ринку. Якщо виробник давно випускає кухонні мийки, то зазвичай у нього вже є певна репутація і багато відгуків.

3

Я робив трохи інакше дивився фото мийок після кількох років використання. Люди іноді викладають такі приклади у відгуках. Це допомагає зрозуміти, як продукція певного виробника виглядає з часом.

4

yaroslavs написав:

Я робив трохи інакше дивився фото мийок після кількох років використання. Люди іноді викладають такі приклади у відгуках. Це допомагає зрозуміти, як продукція певного виробника виглядає з часом.

Поділюсь своїм досвідом. Коли робили кухню, дизайнер одразу сказав, що важливо, щоб техніка і мийка поєднувались між собою. Я тоді не сильно розумів, що він має на увазі. Потім знайшов статтю про бренд Franke у кухні, як продукція бренду поєднується з іншими елементами кухонного простору” і там дуже добре пояснюють цей момент.
Мені сподобалось, що вони продумують не тільки окремі речі, а цілу систему кухні від мийки до витяжки. Після прочитання вже стало зрозуміло, чому кухня виглядає більш сучасно, коли все підібрано в одному стилі. Тому якщо хтось зараз робить кухню або тільки планує ремонт, дуже раджу знайти і прочитати ту статтю. Там багато нормальних порад, які реально допомагають зрозуміти, як правильно поєднати мийку, техніку і меблі, щоб кухня була не тільки красивою, а й зручною у щоденному використанні.
https://i.gyazo.com/e598f5e031c2736a9c0095b876a7b41c.png