1

Тема: Цікавлять зарядні станції для авто

Хтось недавно розповідав про зарядні станції для електромобілів, але я так і не зрозумів, наскільки вони зручні для щоденного використання вдома. Чи реально поставити таку станцію самостійно або все ж потрібен фахівець? І ще цікаво, чи довго триває зарядка електромобіля типу Mitsubishi i-MiEV, якщо підключати його до домашньої мережі, адже постійно їздити на громадські станції не завжди зручно.

2

Re: Цікавлять зарядні станції для авто

Я вже кілька місяців користуюся домашньою зарядкою, і відчуття зовсім інші, ніж від публічних станцій. Зарядка триває стільки, скільки потрібно для планування поїздок, і немає потреби підлаштовувати свій день під чужий графік. Встановив домашню зарядну станцію для Mitsubishi i-MiEV від Tiso Energy https://tiso.energy/ і можу сказати, що це сильно спрощує життя. Крім того, не доводиться хвилюватися про вільні місця або обслуговування громадських станцій, а ще можна легко відстежувати витрати електроенергії й контролювати час зарядки через додаток. Загалом, для тих, хто часто користується електромобілем, така станція реально економить час і нерви, а монтаж пройшов без зайвих складнощів — все працює стабільно та надійно.