Тема: Проходження техогляду легкового автомобіля
Нещодавно робив проходження техогляду легкового автомобіля і хочу поділитися досвідом, бо раніше трохи переживав через цю процедуру. Насправді все виявилось набагато простіше, ніж очікував. Головне — обрати нормальне місце, де не затягують процес і не вигадують зайвих проблем. Я звернувся до сервісу Київавтотех і залишився задоволений.
Приїхав у зручний для мене час, без черг і зайвої метушні. Фахівці швидко перевірили гальмівну систему, світло, ходову частину та інші важливі моменти. Все пояснюють адекватно, без “страшилок”, якщо є дрібні недоліки — кажуть прямо, що краще підправити. У мене, наприклад, знайшли невелику проблему з освітленням, одразу підказали, як швидко це вирішити.
Особливо сподобалося ставлення — без нав’язування додаткових послуг і зайвих витрат. Сам техогляд пройшов досить швидко, документи оформили без затримок. Після цього вже спокійно їжджу і не хвилююсь щодо перевірок.
Якщо хтось зараз шукає, де пройти техогляд легкового автомобіля без нервів і зайвої бюрократії — можу сміливо рекомендувати цей варіант зі свого досвіду.