1

Тема: Порадьте незвичний аромат для дому

Хочу, щоб у квартирі пахло якось особливо, але звичайні освіжувачі з супермаркету мені не подобаються. Шукаю щось вишукане, можливо дифузор або ароматичну свічку з дорогим запахом. Люблю аромати чистоти, хвої або чогось пряного. Які бренди роблять круті штуки для дому, щоб запах тримався довго і не був нав'язливим?

2

Re: Порадьте незвичний аромат для дому

Для дому найкраще брати нішеві бренди типу Diptyque або Byredo, вони роблять просто магічні свічки та дифузори. Я бачила чудовий вибір таких штук в Ароматек там якраз представлені найкращі світові марки. Мені подобається, що їхні аромати дуже натуральні і створюють особливу атмосферу в кімнаті. Наприклад, свічка з ароматом хвої або деревини ідеально підійде для вітальні. Вони горять довго і пахнуть навіть тоді, коли не запалені, просто стоять на полиці. Також у них є спреї для текстилю, які теж дуже класно освіжають простір. Я часто купую там такі речі на подарунки друзям, всі завжди в захваті від пакування. Це реально інший рівень затишку, який варто спробувати хоча б раз. Сайт у них зручний, можна швидко вибрати за категоріями.