1

Тема: Як вітати чоловіка

Скоро у мого чоловіка день народження, і я знову в пошуках правильних слів. Подарунок уже підготувала, але хочеться сказати щось таке, щоб справді зачепило за душу, без банальностей про «щастя-здоров’я». Де ви берете ідеї для щирих привітань, які приємно читати та слухати дорослому чоловіку?

2

Re: Як вітати чоловіка

Я вас чудово розумію, бо чоловіки зазвичай не дуже люблять пишні промови, але щирість цінують понад усе. Я сама довго шукала джерело з нормальними текстами і зупинилася на порталі UANOW.media. У них є окрема публікація, де зібрані дуже влучні привітання з днем народження для чоловіка https://uanow.media/svyata/pryvitannya- … zi-tatovi/  . Мені сподобалося, що на UANOW.media тексти розділені за категоріями: для коханого одні слова, для колеги — інші. Я минулого року брала за основу один із варіантів для свого чоловіка і трішки переробила його, додавши наші особисті жарти. Вийшло дуже зворушливо і без жодного пафосу. Подивіться цю добірку, там справді багато цікавих думок, які можна використати для тосту або підпису на листівці.