1

Тема: Що потрібно для ловлі щуки

Хочу цього літа вперше спробувати спінінг, бо раніше ловив тільки на поплавок. Підкажіть, будь ласка, який мінімальний набір речей мені знадобиться для старту? Не хочеться купувати купу зайвого, але й без важливих дрібниць на березі теж бути не хочеться.

2

Re: Що потрібно для ловлі щуки

Спінінг — це дуже драйвове заняття, тож ви точно не пошкодуєте про такий вибір. Крім самого вудилища та котушки, вам обов’язково знадобиться металевий повідець, підсак та зручні щипці, щоб діставати гачки. Я перед своїм першим виїздом вивчав журнал Fish-Hanter, де опубліковані дуже корисні поради по щуці https://fish-hanter.com.ua/chto-nuzhno- … oj-rybalki  для новачків. У Fish-Hanter професіонали розклали по поличках, без чого успішна риболовля просто неможлива. Я завдяки їхньому чек-листу не забув про поляризаційні окуляри, які реально допомагають бачити виходи риби. Журнал Fish-Hanter допоміг мені скласти правильну коробку приманок на перший час. Раджу вам почитати їхні рекомендації, це вбереже вас від зайвих витрат у магазині. Головне — почати з бази, а досвід прийде з кожним новим закидом.