1

Тема: Як позбутися постійного здуття живота

Маю велику проблему з травленням: після будь-якої їжі живіт роздувається як барабан. Дуже незручно на роботі в офісі, постійно відчуваю сильний дискомфорт. Намагаюся їсти все варене, але легше не стає, а ліки допомагають лише на годину. Може хтось знає, як виявити причину цього бродіння без складних процедур? Чи реально налагодити кишечник просто зміною раціону під себе?

2

Re: Як позбутися постійного здуття живота

Співчуваю, бо сама через це пройшла минулого року і знаю, як це виснажує фізично та морально. Найчастіше причина в тому, що організму не вистачає ферментів для розщеплення конкретних білків у їжі. Ти можеш їсти найсвіжіші продукти, але якщо вони тобі не підходять генетично, то будуть просто гнити всередині. Тобі допоможе перевірка сумісності продуктів з твоїм організмом, яка робиться дуже легко. Ознайомитися з вартістю та умовами процедури можна тут, де вказана на фуд-тест ціна - це цілком доступно для кожного. Я так з'ясувала, що моє здуття було від білого рису та яблук, хоча це база мого раціону була. Коли змінила меню згідно з отриманими результатами, живіт став пласким вже за тиждень без жодних пігулок. В центрі Алтімед все роблять дуже професійно, на сучасному обладнанні. Це реально змінює якість життя, коли більше не відчуваєш себе постійно повітряною кулькою. Не муч себе дієтами навмання, краще один раз дізнатися точну правду про свій метаболізм.

3

Re: Як позбутися постійного здуття живота

Дякую за розуміння, ви прямо мої відчуття описали! Варіант перевірки без зондів та ковтання трубок - це просто порятунок. Вже переходжу за посиланням глянути ціни та записатися.