1

Тема: Як швидше записатися на прийом в клікну - онлайн чи краще телефонувати

Підкажіть найшвидший спосіб записатись до косметолога. Обличчя різко обсипало, запалення дуже болять і червоніють. Дивлюсь на сайти клінік, там скрізь ці онлайн-форми для вибору часу. Вони реально швидко працюють чи краще просто телефонувати напряму адміністратору? Не можу чекати кілька тижнів на вільне вікно, треба вирішувати проблему зараз.

2

Re: Як швидше записатися на прийом в клікну - онлайн чи краще телефонувати

Однозначно телефонуй або пиши їм у месенджери. Онлайн-форми класні для планового візиту, коли тобі байдуже на дату. Але там система часто не показує скасовані записи або спеціальні резервні вікна. Коли в мене було жорстке загострення акне, я напряму дзвонила і пояснювала ситуацію. Адміністраторка увійшла в положення і знайшла час вже на наступний день між іншими пацієнтами.

3

Зрозумів твою думку, спробую зараз набрати їхній номер. Просто переживаю, що по телефону складно пояснити масштаб проблеми, словами ж червоні плями не покажеш. Можливо, варто паралельно скинути фото в директ Інстаграму чи Телеграм? Чув, що лікарі іноді самі просять показати стан обличчя перед тим, як втиснути у щільний графік. Боюсь просто отримати стандартну відмову від оператора через відсутність вільних годин найближчими днями.

4

Ідея з фотографіями максимально правильна. Завжди роблю кілька чітких знімків при денному світлі та надсилаю в месенджер клініки одразу після дзвінка.
Адміністратор покаже ці кадри лікарю, і тебе гарантовано приймуть швидше, якщо ситуація критична. Самостійно записуватись через сайт зараз точно не варіант - там зазвичай висять слоти на кінець місяця.
Мені з подібним запитом дуже швидко допомогли у NEMYROVSKA BEAUTY CLINIC, коли почалась сильна алергія на новий крем. Можеш глянути їхні прямі номери та всі месенджери на сторінці https://nemyrovska.com.ua/contacts там відповідають практично миттєво. Пиши їм відразу, не витрачай час на спроби знайти віконце в автоматичних формах.
https://i.postimg.cc/76Fxx7tH/image.png