1

Тема: Де мені замовити SEO аудит сайту?

Вже кілька місяців намагаюсь зрозуміти, чому сайт практично не дає заявок із пошуку. Начебто все нормально: дизайн сучасний, сторінки відкриваються, тексти є, але позиції в Google стоять на місці. Почав читати про SEO і зрозумів, що без нормального аудиту тут, мабуть, не обійтись. Але проблема в тому, що зараз дуже багато пропозицій, і складно зрозуміти, хто реально робить якісний аналіз, а хто просто продає шаблонний звіт. Хотілося б знайти спеціалістів, які перевіряють технічний стан сайту, помилки індексації, швидкість, структуру, контент та дають зрозумілі рекомендації без зайвої “води”. Може хтось уже проходив через це та може підказати, де краще замовити SEO аудит сайту, щоб був реальний результат, а не просто красивий PDF-файл?

2

Re: Де мені замовити SEO аудит сайту?

SEO аудит зараз став фактично обов’язковим етапом для будь-якого сайту, який хоче отримувати трафік із пошукових систем. Багато власників ресурсів помилково думають, що проблема лише в текстах або рекламі, але насправді причин може бути значно більше. Наприклад, часто зустрічаються технічні помилки: дублікати сторінок, неправильні редиректи, погана мобільна адаптація, надто повільне завантаження або проблеми з індексацією. Крім цього, важливо перевіряти структуру сайту, внутрішню перелінковку, мета-теги, якість контенту та конкурентність ключових запитів. Нормальний аудит має не просто показати помилки, а пояснити, як вони впливають на позиції та що саме потрібно виправити. Також варто звертати увагу, чи дають після перевірки покроковий план робіт, бо без цього сам аудит не приносить особливої користі.

3

От якраз цього мені й не вистачає — нормального пояснення та конкретного плану дій. Бо кілька разів уже стикався з ситуацією, коли після “аналізу” надсилали таблицю з купою незрозумілих термінів, а що робити далі — незрозуміло. Хотілося б знайти варіант, де спеціалісти можуть адекватно пояснити помилки людською мовою та показати, що реально заважає сайту рости в пошуку. Особливо цікавить технічна частина та аналіз конкурентів, бо є відчуття, що ми сильно відстаємо саме через це. Якщо хтось уже звертався за такими послугами та залишився задоволений результатом, підкажіть, будь ласка, куди краще звернутись і де реально можна замовити SEO аудит сайту без формального підходу?

4

Можу порадити звернути увагу на агенцію SEO Room. У них досить детально розписано, що саме входить у перевірку та які проблеми аналізуються. Мені сподобалось, що там звертають увагу не лише на тексти чи ключові слова, а й на технічний стан сайту, швидкість роботи, структуру сторінок, індексацію та помилки, які реально можуть впливати на позиції в Google. Також важливо, що після перевірки дають рекомендації по виправленню, а не просто список недоліків без пояснень. Якщо потрібно замовити SEO аудит сайту https://seo-room.com.ua/ua/services/seo … audit.html для інтернет-магазину, корпоративного ресурсу чи навіть невеликого бізнес-сайту, то такий підхід виглядає набагато кориснішим, ніж стандартні автоматичні звіти. Зараз це особливо актуально, бо конкуренція в пошуку дуже висока і без глибокого аналізу складно зрозуміти, чому сайт не росте.