Тема: Купити авто
Яку марку елітного авто ви рекомендуєте тим, хто цінує ексклюзивність, преміальні матеріали та індивідуальну комплектацію?
Ви не увійшли. Будь ласка, увійдіть або зареєструйтеся.
Агро Правда Форум » Агробизнес в Украине » Купити авто
Сторінки 1
Для відправлення відповіді ви повинні увійти або зареєструватися
Яку марку елітного авто ви рекомендуєте тим, хто цінує ексклюзивність, преміальні матеріали та індивідуальну комплектацію?
Мій вибір теж упав на Lexus, і я ні на секунду не пожалкувала. В автосалоні лексус https://www.kyiv-airport.lexus.ua/ мені дали повну інформацію, запропонували тест-драйв і кілька варіантів у моєму бюджеті. Все чітко, без зайвого тиску, з повагою до клієнта. Машина виглядає шикарно, має потужний двигун і купу сучасних опцій. Це покупка, яка дійсно радує щодня.
Якщо говорити саме про преміум і ексклюзивність, то тут одразу згадуються німецькі бренди там і матеріали, і комплектації, і рівень комфорту дуже високий. Але цікаво, що зараз навіть електрокари вже починають заходити в цей сегмент. Поки дивився різні варіанти, натрапив на NCars у них є і авто з пробігом, і сучасні електромобілі. Заодно звернув увагу на id unyx, бо модель виглядає доволі цікаво по технологіях і дизайну. Взагалі ринок зараз сильно змінився навіть електро вже сприймається не як “майбутнє”, а як цілком реальна альтернатива класичному преміуму.
Сторінки 1
Для відправлення відповіді ви повинні увійти або зареєструватися
Агро Правда Форум » Агробизнес в Украине » Купити авто