1

Тема: Де зараз реально знайти нормальний посуд і красивий декор?

Підкажіть, будь ласка, де зараз реально знайти нормальний посуд і красивий декор для дому, щоб не було цього дешевого вигляду як на більшості маркетплейсів? Хочу оновити кухню й трохи освіжити вітальню, але вже кілька разів обпеклась — на фото все стильне, а приїжджає зовсім інше. Цікавить саме якість, оригінальний дизайн і щоб можна було замовити в одному місці і тарілки, і келихи, і якісь декоративні речі для дому.

2

Re: Де зараз реально знайти нормальний посуд і красивий декор?

Я теж довго шукала щось адекватне, бо зараз дуже багато однотипного товару, який виглядає красиво тільки в рекламі. У результаті для себе відкрила інтернет магазин посуду та декору ВіллаГрація . Замовляла там сервіз, келихи та декор для столу перед сімейним святом — чесно, була приємно здивована якістю. Все прийшло дуже акуратно запаковане, без жодного дефекту, а вживу виглядало навіть дорожче, ніж на фото. Особливо сподобалось, що там великий вибір не тільки класичного посуду, а й стильних сучасних колекцій для сервірування, ваз, свічників та різного декору для дому.

3

І ще важливий момент: найдорожче й найатмосферніше в інтер’єрі часто виглядає не магазинний декор, а речі, які зроблені або зібрані своїми руками. Саме вони прибирають відчуття “квартири з маркетплейсу”.

4

Правильно підмітили: краще зробити декор своїми руками. Я дуже гарно прикрасила свою кухню, використавши товари з магазину всього для рукоділля «Сезон покупок». Пошила скатертини, використавши декоративні бусини , стрічки та інші милі деталі. Вийшло дуже затишно, красиво й по-особливому.Тепер кухня має свій стиль і атмосферу тепла.