1

Тема: Причина ранкових набряків на обличчі

Доброго дня. Кожного ранку прокидаюся з жахливими набряками під очима, обличчя виглядає затекшим та сірим до самого обіду. Нирки та серце перевіряла у лікарів у поліклініці - кажуть, що все в нормі, але проблема не зникає навіть від патчів. Підозрюю, що діло в прихованій реакції на якісь продукти харчування, але не можу самостійно знайти ворога в меню. Як швидко та без болю перевірити свою сумісність з їжею в Києві?

2

Re: Причина ранкових набряків на обличчі

Вітаю. Ранкова набряклість - це перша ознака того, що лімфатична система просто перевантажена токсинами від їжі, яку кишечник не може нормально розщепити. Ти можеш думати, що їси суперкорисні дієтичні продукти, а твій імунітет сприймає їх як загрозу і утримує воду у тканинах для захисту від запалення. Тобі дуже допоможе глибокий апаратний аналіз раціону, який визначає індивідуальну непереносимість страв за один візит без голок та здачі крові з вени. Пройти таке обстеження швидко та з детальними рекомендаціями лікаря запрошує МЦ Алтімед у нашому місті Києві. Прилад за один сеанс зчитує частотну відповідь твоїх клітин на сотні різних інгредієнтів з щоденного меню пацієнта. Я так дізналася про свою приховану реакцію на звичайний білий рис та молочні білки, хоча явних симптомів алергії ніколи не помічала раніше. Як тільки прибрала ці тригери з тарілки, обличчя стало свіжим і контури підтягнулися буквально за тиждень без жодних дорогих масажів шкіри.

3

Re: Причина ранкових набряків на обличчі

Дякую за цінну підказку про затримку рідини лімфою через приховані харчові тригери, я хлібці рисові їм пачками останнім часом! Здорово, що тест роблять без уколів та довгого очікування відповідей з лаб, обов'язково скористаюся сайтом для запису.