1

Тема: Хочу купити квартиру в Рівному

Хто може порадити хорошу новобудову в Рівному? Планую брати житло для себе, тому хочеться знайти квартиру без зайвих ризиків і з нормальною репутацією забудовника. Ринок зараз досить великий, через що складно зорієнтуватися серед усіх пропозицій. Цікавлять реальні відгуки, а не інформація з рекламних сайтів.

2

Re: Хочу купити квартиру в Рівному

Під час пошуку квартири теж намагався отримати якомога більше інформації від людей, які вже придбали житло. Досвід показав, що особистий огляд дає набагато більше, ніж будь-які описи в інтернеті. Я відвідав декілька житлових комплексів і лише після цього почав формувати власну думку. У підсумку вирішив купити квартиру в DragoBud https://dragobud.com після детального ознайомлення з об'єктом. Сподобалися планування, які не виглядають перевантаженими зайвими перегородками, а також загальний рівень організації будівництва. Додатковим плюсом стало нормальне спілкування під час консультацій та готовність відповідати на всі питання. Минув час, і наразі враження від покупки залишаються позитивними.