Тема: Рейтинг проксі
Я тут хотів спитати: почав фрілансити і замовники з Польщі й Німеччини іноді кажуть, що мій IP підозрілий. Як взагалі правильно підібрати проксі, щоб не було проблем із роботою?
Ви не увійшли. Будь ласка, увійдіть або зареєструйтеся.
Агро Правда Форум » Агробизнес в Украине » Рейтинг проксі
Сторінки 1
Для відправлення відповіді ви повинні увійти або зареєструватися
Я тут хотів спитати: почав фрілансити і замовники з Польщі й Німеччини іноді кажуть, що мій IP підозрілий. Як взагалі правильно підібрати проксі, щоб не було проблем із роботою?
Ситуація дуже знайома, особливо зараз, коли частина закордонних платформ автоматично позначає українські IP як підозрілі через геополітичну ситуацію. Перше, що варто зробити — не гугли навмання, а зайди на Рейтинг проксі, де зібрані перевірені провайдери з реальними відгуками та незалежними тестами швидкості. Для фрілансу найкраще підходять резидентські проксі — вони виглядають як звичайний домашній інтернет, і жоден антифрод їх практично не чіпає. Звертай увагу на підтримку SOCKS5, наявність статичних IP і можливість вибрати країну сервера — наприклад, Польща чи Нідерланди ідеально підійдуть для твоїх замовників. І обов'язково перевір, чи є пробний період: нормальні сервіси його завжди дають.
Сторінки 1
Для відправлення відповіді ви повинні увійти або зареєструватися
Агро Правда Форум » Агробизнес в Украине » Рейтинг проксі