1

Тема: Шукаю якісний холофайбер в Одесі

Шукаю якісний холофайбер в Одесі для набивки диванних подушок. Потрібно кілька кілограмів, але хочу взяти хорошої якості, щоб наповнювач не збився в грудки за пару місяців. Хто де замовляв у роздріб або невеликим оптом? Порадьте перевірені точки чи українських виробників, де матеріал дійсно пружний і довго тримає початкову форму.

2

Re: Шукаю якісний холофайбер в Одесі

Для диванних подушок звичайний дешевий холофайбер краще не брати, бо він швидко просяде під вагою. Раджу дивитися на первинний наповнювач вищого сорту із силіконізованим волокном, бажано корейської сировини. Він має специфічну структуру кульок, яка відновлюється після стискання. Я купував такий для реставрації свого крісла, уже рік тримає форму ідеально, не збивається і не деформується.

3

Дякую за корисну пораду щодо сировини, тепер точно буду звертати на це увагу при виборі. Підкажіть, а де саме ви замовляли цей вищий сорт наповнювача? Мені дійсно важливо знайти прямі контакти перевіреного постачальника, щоб не переплачувати посередникам у роздрібних меблевих магазинах за їхню велику націнку. Чи є варіант швидкої доставки в Одесу прямо зі складу фабрики, і яку саме щільність чи маркування кульок краще обирати для спинок дивана, щоб вони залишалися м'якими, але не просідали від щоденного використання?

4 Востаннє редагувалося yaroslavs (17-06-2026 23:56)

Брав напряму через інтернет, так набагато дешевше. Хороший вибір має компанія Fill&Sin, у них є прямі поставки якісного наповнювача. Посилання на сайт залишу тут , можете спокійно обирати потрібний об'єм. Доставка приходить швидко, упаковано все компактно під вакуумом, тому за логістику переплачувати не доведеться.
Для спинок дивана підійдуть кульки вищого сорту з маркуванням 7х32 dtex. Вони дрібніші, тому створюють пружну структуру. Подушка виходить м'якою, але швидко повертає початковий об'єм.
Перед засипанням трохи розпушіть матеріал руками після розпакування. Якщо об'єм великий, зробіть внутрішній чохол із спанбонду, а вже зверху одягайте оббивку. Це полегшить майбутнє прання зовнішніх чохлів.

https://i.postimg.cc/76tRBq3J/Skrinsot-20260617-235625.jpg