kateryna написав:Мені колись радили звертати увагу, чи клініка нормально пояснює підготовку до обстежень. Наприклад, якщо треба Холтер, навантажувальний тест або УЗД, має бути зрозуміло, як це проходить і що брати з собою. Коли адміністрація сама плутається в деталях, це не завжди добрий знак.
Мій досвід такий раніше я пробував записатися в різні кардіо клініки,і щоразу виходив з відчуттям, що мене трошки «прокрутили». Лікарі або поспішали, або взагалі просто дивилися на цифри, не пояснюючи нічого. Коли натрапив на Докос Медікал, було зовсім інакше.
Тут на телефоні відразу роз’яснили, що буде на прийомі: консультація, огляд, базові обстеження і розшифровка результатів одразу. Мені навіть дали рекомендації по харчуванню, контролю тиску і серцевих навантажень, без зайвого «страху». Важливо ще те, що не відмахуються від запитань і не намагаються відразу всіх «лякати діагнозами». Для мене це ключове я зрозумів, що нормальна кардіо клініка це коли тебе ведуть по всіх кроках і не залишають сам на сам зі своїми хвилюваннями.