1

Тема: Підкажіть, що потрібно для оформлення вантажного авто в лізинг?

Планую розширювати свій невеликий бізнес вантажоперевезень і зараз дуже актуально постало питання поповнення автопарку. Власного капіталу на повну оплату тягача зараз немає тому серйозно розглядаю варіанти фінансування. Підкажіть будь ласка детально які саме документи потрібні для оформлення вантажівки у фінансовий лізинг для фізичної особи підприємця. Які існують підводні камені при подачі заявки та на що саме лізингодавці звертають найбільшу увагу при перевірці клієнта перед ухваленням рішення про фінансування такої дорогої техніки?

2

Re: Підкажіть, що потрібно для оформлення вантажного авто в лізинг?

Проходив цей шлях буквально минулого року коли брав собі додатковий транспорт. Головне правило тут показати стабільність твого бізнесу. Зазвичай просять стандартний пакет паперів паспорт та ідентифікаційний код це базово. Далі йде виписка з державного реєстру щоб підтвердити твій статус підприємця. Найважливіший документ це декларація про доходи за останній рік або навіть більше бо саме по ній будуть дивитися чи потягнеш ти щомісячні платежі. Також можуть попросити виписку з банківського рахунку для підтвердження реального руху коштів. Ніяких проблем не буде якщо в тебе прозора бухгалтерія та немає поточних прострочених кредитів. Компанії дуже не люблять коли є приховані борги.

3

З податковою звітністю в мене все повністю в порядку працюю виключно в білу тому декларація покаже стабільний дохід. А як щодо початкового внеску та строків розгляду заявки? Чи потрібно збирати ще якісь додаткові довідки від замовників щоб підтвердити наявність постійної роботи для нової машини? І ще цікавить чи складно отримати позитивне рішення якщо мій ФОП зареєстрований лише півтора року тому. Можливо знаєте до кого краще звертатися щоб не затягували з рішенням на місяці і пропонували адекватні відсотки без прихованих комісій?

4

yaroslavs написав:

З податковою звітністю в мене все повністю в порядку працюю виключно в білу тому декларація покаже стабільний дохід. А як щодо початкового внеску та строків розгляду заявки? Чи потрібно збирати ще якісь додаткові довідки від замовників щоб підтвердити наявність постійної роботи для нової машини? І ще цікавить чи складно отримати позитивне рішення якщо мій ФОП зареєстрований лише півтора року тому. Можливо знаєте до кого краще звертатися щоб не затягували з рішенням на місяці і пропонували адекватні відсотки без прихованих комісій?

Півтора року активної діяльності це вже цілком нормальний термін для фінансових організацій. Початковий аванс зазвичай коливається в межах двадцяти або тридцяти відсотків від загальної вартості автомобіля залежно від конкретної установи. Додаткові договори з твоїми клієнтами можуть зіграти в плюс але найчастіше вистачає просто гарної історії руху коштів по рахунку. З власного досвіду скажу що банківські установи дуже довго перевіряють усі папери і можуть вимагати купу зайвих довідок або навіть поручителів. Тому я особисто обрав інший шлях і можу порадити звернутися до спеціалізованих лізингових установ.

Якщо хочеш зберегти свої нерви та час то найкращим варіантом буде оформити вантажне авто в лізинг від компанії Еска Капітал оскільки вони працюють дуже оперативно. У них мінімальний пакет паперів для ФОП і рішення вони приймають буквально за кілька днів без зайвої бюрократії. Вони чудово розуміють специфіку транспортного бізнесу тому умови пропонують дійсно гнучкі і без прихованих платежів дрібним шрифтом.
https://eskacapital.com/api/image?url=http:%2F%2Fcms-service%2Fapi%2Fmedia?url=https%253A%252F%252Fstorage.googleapis.com%252Fecp-prod-data-bucket-cms-service%252Fcomponents%252Fbackfill%252F0b00e06d-0949-444e-ac0d-ae118fb7b0c6--c3290bb34f.webp&q=55&f=avif&w=466