Знаєте, у наш час косметологія стала настільки доступною, що іноді важко втриматися від покупки всіх новинок, але я завжди керуюся правилом – спочатку вивчити відгуки реальних людей, а потім уже дивитися на склад, і коли я шукала засіб для відновлення шкіри після зими, я переглянула безліч варіантів, але зупинилася на регенеруючому бальзамі з пантенолом та аденозином, бо він обіцяв не тільки живлення, а й розгладжування мімічних зморшок, і я не розчарувалася – після місяця використання вони дійсно стали менш помітними, але виникла інша проблема – як поєднувати цей бальзам із кислотами, щоб не пересушити шкіру, і тут мені дуже допомогла консультація на сайті medipeel.com.ua де була окрема стаття про поєднання компонентів, тож я тепер чергую дні: понеділок, середа, п’ятниця – кислоти, інші дні – пептиди та бальзам, і шкіра відповідає вдячністю, ніякого перевантаження, ніякого подразнення, тільки рівний тон і приємна текстура, тому я закликаю всіх не боятися експериментувати, але робити це обдумано та з перевіреними брендами.