1

Тема: Які строки оформлення місця в колумбарії на Байковому зараз?

Планую зайнятися документами для ніші на Байковому і хочу прорахувати час. Які строки оформлення місця в колумбарії на Байковому зараз, якщо подавати заяву самостійно. Чи реально підписати договір і провести поховання урни за один робочий день, чи процедура затягується. Підкажіть, як швидко адміністрація видає свідоцтво про поховання праху.

2

Re: Які строки оформлення місця в колумбарії на Байковому зараз?

Офіційний договір-замовлення в конторі біля крематорію оформлюють за дві години в день звернення. Сам процес підписання паперів швидкий, якщо приїхати з самого ранку. Потрібно мати оригінал свідоцтва про смерть, паспорт замовника та довідку про кремацію. Проте саме поховання урни в стіну за регламентом проводиться службою крематорію протягом восьми днів після укладення договору, миттєво в той же день туди нікого не закладають.

3

Строк до восьми днів цілком влаштовує, тепер зрозуміла послідовність дій по кабінетах. Хочу ще прояснити технічний момент щодо вибору самої чарунки в період очікування монтажу. Чи існують обмеження по матеріалу та товщині меморіальної плити від керівництва цвинтаря, якщо замовляти фасад в сторонній майстерні. Базові бетонні кришки ставити не хочу, вони за пару років руйнуються від сирості. Які яруси практичніші у догляді?

4

Завжди намагайтеся бронювати середні ряди на рівні очей. Нижній ярус постійно забризкується брудом від землі під час злив, а до верхнього важко дістатися без драбини. Власну плитку ставити дозволяють без проблем.
Якщо вивчати байкове кладовище https://pamjatnik.com.ua/ua/poslugy/mis … kolumbariy то нові тераси вважаються найнадійнішими в плані дренажу.
Офіційний сайт ЗАТ «Антик» містить усі чіткі технічні параметри та вимоги до розмірів фасадів. Замовляйте чорний граніт габро товщиною від двадцяти міліметрів.
Гравіювання літер робіть глибоке піскоструминне, бо лазерне на повітрі забивається пилом та швидко тьмяніє. Кріпіть конструкцію на латунні гвинти для захисту каменю від іржавих потьоків. Шви обов'язково герметизуйте силіконом.

https://i.postimg.cc/vmy5mRzb/image.png