1

Тема: Дайте пораду що до комплексного обстеження всього тіла

Хочу повністю перевірити стан здоров'я перед початком осені, але панічно боюся черг і застарілих методів у державних лікарнях. Останнім часом відчуваю постійну слабкість, важко зосередитися на роботі, і голова часто буває важкою вечорами. Хочеться знайти сучасну клініку у Києві, де можна пройти повне сканування систем без болю та болючих уколів. Дайте пораду щодо комплексного обстеження всього тіла за один візит без втрати часу. Які швидкі формати скринінгу зараз є найбільш точними

2

Re: Дайте пораду що до комплексного обстеження всього тіла

Вітаю. Для нашого шаленого міського ритму життя біганина по лабораторіях з талончиками - це занадто велика розкіш, тому я теж шукав експрес-варіанти швидкого чекапу тіла. Раджу спробувати функціональне комп'ютерне сканування, яке зчитує біофізичні показники кожної системи тіла буквально за годину-півтори без стресу. Опис цього інноваційного методу перевірки та обладнання є на сторінці https://www.altimed.net/service/diagnosis/ спеціалізованого центру інноваційного здоров'я. Тобі просто надевають спеціальні датчики на руки, і система детально аналізує роботу серця, судин, ШКТ та рівень інтоксикації клітин. Мені так допомогли знайти приховану причину втоми в занепаді роботи лімфи, чого звичайне УЗД взагалі не показувало на прийомах у лікаря. Результати лікар видає миттєво і відразу розписує, які саме біоритми треба підправити та які дефіцити мікроелементів закрити. Сервіс високого рівня, все чітко по запису, атмосфера затишна.

3

Re: Дайте пораду що до комплексного обстеження всього тіла

Велике спасибі за рекомендацію експрес-чекапу, "паспорт здоров'я за годину" - це саме те, що мені потрібно при моєму щільному графіку. Рада, що результати готові відразу і не треба тиждень нервувати в очікуванні відповідей з лабораторії. Вивчу інформацію.